DET HÄR ÄR MINSTINGEN

Minstingen är ett barnsortiment med blöjor, våtservetter, klämmisar och en hel del annat som är anpassat för barn upp till sex år. Produkterna finns att köpa på Hemköp, Willys, Tempo, City Gross, Mathem och Apohem.

I Minstingens värld är det färgglatt, busigt och underhållande. Här möter barnen alla våra djur, Kajsa Krokodil, Ada Apa, Billy Björn, Kurre Kanin och alla de andra vildingarna i svängiga och sjungvänliga videos.

Som förälder bjuds du på föräldrapepp, tips och information
i Minstingens sociala medier.

Upptäck Minstingens värld!

Miljömärkta Minstingen


Svanen

Svanen är en miljömärkning som visar att produkter är framtagna med hänsyn utifrån ett livscykelperspektiv – från råvara till avfall. För att våra produkter ska få märkas med Svanen möter de höga krav i produktionen för bland annat energiförbrukning, utsläpp, vatten och kemikalieanvändning. Allt för att de ska ha så god miljöpåverkan som möjligt. Med hjälp av Svanenmärkning kan vi rädda världen lite grann varje dag.

ico-svanen.svg
Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic gör det enkelt för dig att välja produkter ur en allergisynpunkt. När du väljer våra produkter med märkningen kan du känna dig säker på att de inte innehåller parfym, allergener eller andra irriterande ämnen som kan försvåra vardagen för dig med astma, allergi eller annan överkänslighet. 

Astma-allergiforbundet-logotyp.png


EU-lövet

EU-lövet används på alla färdigpackade ekologiska produkter som tillverkas enligt EU:s krav för ekologisk produktion. Märkningen innebär att 95 % av produktens ingredienser är ekologiskt certifierade.

EU-lovet-logotyp.png

Kvalitetsgaranti

Alla Minstingens produkter är utvalda och kvalitetstestade. Skulle du ändå inte vara nöjd med produktens kvalitet, ber vi dig höra av dig till oss. Uppge produkt, varumärke, streckkod, bäst före-datum/produktionskod, din adress samt dina synpunkter så ger vi dig kompensation för produkten.
Konsumentkontakt: konsument@axfood.se

Integritetspolicy

Vi bryr oss om dig och värnar om din personliga integritet. Vi är därför måna om att skydda den genom en trygg hantering av dina personuppgifter. Då Minstingen ägs och omfattas av Axfood finner du all nödvändig information på Axfoods webbplats, om hur vi behandlar dina personuppgifter när du besöker minstingen.se, använder våra tjänster eller kontaktar oss i sociala medier.