Lätt, rätt & mätt

Lätt, rätt & mätt

Hitta den godaste barnmaten till ditt barn från Minstingen! Våra nya barnmatsklämmisar är gjorda på 100% ekologiska ingredienser med naturligt näringsinnehåll och finns i tre klassiska och goda smaker: spaghetti bolognese, vegetarisk lasagne och lins- och grönsaksgryta. Barnmaten är näringsrik, krämig och mättande och passar för barn över 6 månader. Förpackad i en smidig klämpåse är den enkel att ta med och äta on-the-go, perfekt för när ditt barn behöver energi.

Se alla smaker här
Så introducerar du mat till ditt barn
Tips

Så introducerar du mat till ditt barn

När ditt barn är runt 4-5 månader brukar intresset för mat växa fram. Detta är en perfekt tid för att lära barnet nya smaker, konsistenser och munmotorik. Se våra bästa tips för hur du introducerar mat till ditt barn.

Läs mer
Ekologisk lins- och grönsaksgryta
Recept

Ekologisk lins- och grönsaksgryta

Laga en enkel och supergod lins- och grönsaksgryta för hela familjen med ekologiska ingredienser från Garant. Receptet passar för barn över 6 månader och går utmärkt att servera som smakprov.

Läs mer
Vivi Varg

Vivi Varg

Säg hej till Vivi Varg. Hon har skogens största aptit och älskar att laga mat. Vivi tycker bäst om grönsaker och odlar allt från blåbär till gurka på sin balkong. När Vivi fixar middag är det ingen som går hungrig därifrån.

Träffa alla vildingarna